PUBG Survivor Pass Nedir, Ne İşe Yarar?

PUBG Survivor Pass gibi kendine has sistemleri bulunan oyunlardan biridir. Oyun içerisinde yer alan sistemler geliştiriciler tarafından devamlı şekilde değiştirilmektedir. Bu sayede oyuncuların içeriklerden maksimum keyif ve heyecan almaları sağlanmaktadır.

Üstelik sistemlerin güncellenmesine karşın oyun içeriklerinin kullanımı bir o kadar kolaylaşmaktadır. PUBG Survivor Pass nedir ise kozmik ögelerin toplanmasına yardımcı olan bir eklentidir. Eklenti sayesinde oyuncular içeriklerde nadir olarak bulabilecekleri ögelere sahip olmaktadır.

Pubg Survivor Pass Badlands Nedir?

Ancak ögelere sahip olmak her aşamada gerçekleşmemektedir. Oyuncuların bu sistemi görebilmeleri için öncelikle seviye atmaları gerekmektedir. Seviye atlanması için ise düzenli oyun girişleri ile birlikte kullanımlar ve yetenekler geliştirilmelidir.

Oyuncular PUBG Survivor Pass işlevi sayesinde oyunda daha kaliteli şekilde ilerleme kaydedebilmektedir. Ancak sistemin ikiye ayrıldığı bilinmelidir.

Pubg Survivor Pass Badlands Satın Alma

Ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki gruptan oluşturulan bu sistem her halükarda nadir bulunan ögelerin temininde etkilidir. Oyun severler böylelikle seviye atlamaları halinde karakterlerini daha fazla geliştirerek rakiplerinden güçlü hale geleceklerdir.

Üstelik karakterlerin gelişmesi sayesinde sistem içerisinde tanınan isimlerden biri haline gelinmesi de mümkündür. Ücretli olan sistemin tercih edilmesi halinde ödenecek olan rakamlar ise 50 TL ortalamasına sahiptir.

Rakamlar çok yüksek olmadığı için bu sistemi kullanan oyuncu sayısının da bir hayli fazla olduğu ve sistemden memnun kalındığı bilinmektedir.

YORUM YAP KAZAN

 "PUBG Survivor Pass Nedir, Ne İşe Yarar?" Kampanyası için Katıl Kazan.

Kapalı