Spotify Bedava Premium Hesaplar, En İyi Çalma Listeleri 2023

Bedava Spotify premium alma işlemi oldukça kolay olmakla birlikte izlenmesi gereken bazı adımlar bulunmakta. Bu adımlara geçmeden önce Spotify’ın bazı özelliklerinden bahsedelim. Spotify’ın 30 gün süreli ücretsiz deneme özelliğinden faydalanabilirsin. Spotify’ı herhangi bir üyelik ücreti ödemeden kullanmanın tek yolu budur.

Deneme süresinin ardından Spotify’a ücret ödeyerek premium özelliğini kullanmaya devam edebilirsin. Deneme süren boyunca abonelik satın alıp almayacağın konusunda düşünebilirsin. Ayrıca bedava Spotify alma işlemi için daha önce bu hizmetten yararlanmamış olman gerekmekte. Diğer bir seçenek ise daha kullanmadığın bir Spotify hesabı oluşturmaktır.

Bedava Spotify premium alma işlemi gerçekleştirmek izlenmesi gereken bazı adımlar vardır. Öncelikle Spotify uygulamasını indirin. Ardından uygulamayı açın. Premium sayfasından ücretsiz denemeye başla butonuna tıkla. Karşına çıkan ekranda doldurman istenen yerleri doldur. Daha önce Spotify ‘da bir üyeliğin bulunmuyor ise ilk olarak bir üyelik oluşturman gerekmekle beraber eğer daha önceden üyeliğin bulunuyorsa e-posta ve şifreni kullanarak oturum açman yeterli. Burada ücretsiz premium özelliğini kullanmaya başlayabilirsin.

Spotify Premium Ne Kadar?

Spotify uygulamasında üyelik, ücretsiz ve premium şeklinde iki çeşittir. Spotify Premium özelliğini aktif ettiğinizde pek çok ayrıcalıkla karşılaşırsın. Bu avantajlar arasında kullanıcıları en çok rahatsız eden durumlardan olan araya anlamlı anlamsız reklamların girmemesi bulunmakta.

Ayrıca dinlemeyi sevdiğin müzikleri önceden indirerek daha sonra dinleyebilme hakkına sahip olurusun. Ücretsiz üyeliği bulunan kullanıcılar ise belli sayıda atlama hakkına sahiptir. Ve reklamları dinlemek zorundadır.

Spotify Premium reklama maruz kalmazsın ve sadece istediğin müzikleri dinleme fırsatını yakalarsın. Spotify Premium, kullanabileceğin paketler 4 çeşittir. Daha önce Spotify Premium bireysel paketi 1 aylık 17,99 TL iken şu anda bu fiyat aylık 20,99 TL olarak güncellenmiştir. Bu yeni fiyat Ekim ayından itibaren geçerli olacak. Dilersen diğer paketlere de göz atabilirsin.

Spotify Ödeme Nasıl Yapılır?

Spotify’da en çok merak edilen konulardan olan, ‘Spotify ödeme nasıl yapılır?’ sorusuna gelince, öncelikle hesabına giriş yapman gerekiyor. Eğer hesabın yoksa sayfanın altında bulunan Kaydol kısmından formu doldurman gerekmekte.

Ardından ödeme sayfasına giriş yapabilirsin. İlk üç ay ücretsiz daha sonra 20,99 TL olan ödemeyi kabul etmen gerekli. Bunun için geçerli bir kredi/banka kartı sahibi olmalısın. Kart bilgilerini doğru şekilde girdikten sonra Spotify Premium kullanmaya başlayabilirsin. Ücretsiz deneme süresinin ardından istersen Spotify Premium üyeliğini iptal edebilirsin.

Spotify Kayıt Olma Ücreti Ne Kadar?

Spotify tüm dünyada en çok kullanılan müzik uygulamalarından birisidir. Spotify kayıt olma ücreti bulunmamaktadır. Spotify ‘a kaydolmak için sadece oturum açman yeterli olacaktır. Bunun için de kaydolmak için gerekli olan formu doldurman gerekli. Kaydını ücretsiz şekilde oluşturduktan sonra istersen Spotify uygulamasına bulunan özellikleri keşfedebilirsin.

Örneğin, çevrim dışı müzik dinleme, reklamsız dinleme gibi özellikler belli ücretlere tabidir. Bunun yanı sıra Spotify kullanıcılarına birçok alternatif paket sunmaktadır. 2023 yılında güncellenen fiyatlarla birlikte Spotify yeni fiyatları şu şekilde açıkladı: öğrenci üyelikleri 10,49​ TL, bireysel üyelikler 20,99 TL ve aile üyeliği için abonelik ise 34,99​ TL oldu. Bu paketlerden sana en uygun olanı seçip dinlenmeye başlayabilirsin.

Spotify Arkadaş Ekleme

Spotify interaktif olma özelliği taşıyan bir müzik platformudur. Bu özeliklerden birisi de arkadaş aktivitesi. Spotify Arkadaş Ekleme ile takip ettiğiniz arkadaşlarınızın hangi müzikleri dinlediğini anında görebilirsiniz.

Günümüzde neredeyse tüm dünyada kullanıcıları bulunan online müzik dinleme platformlarından biri olan Spotify, takip ettiğiniz arkadaşlarınızın hangi müzikleri dinlemeyi tercih ettiklerini dinlediklerini görmenizi sağlar. Ekranın sağ tarafında görebileceğin Spotify Arkadaş Ekleme, takip ettiğin, listendeki arkadaşlarının hangi şarkıcıları dinlediğini gösterir. Ancak bu özelliği kullanabilmen için arkadaşının da dinleme aktivitemi Spotify’da paylaş kısmını aktif etmiş olması gerektiğini unutma.

Spotify En Çok Dinlenen Şarkılar

Ülkemizde 2008 yılından itibaren hayatımıza giren Spotify, 500 milyona yakın kullanıcıya sahip. Dünyaca ünlü müzik platformu olan Spotify en çok dinlenen şarkılar alanını açıkladı. En çok dinlenen ilk üç şarkıya bakacak olursak, ilk sırayı ‘Shape of You’ ile Ed Sheeran alıyor.

Bu şarkı Spotify en çok dinlenen şarkılar arasında birinci olma özelliği taşıyor. İkinci sırada ise ‘Blinding Lights’- The Weeknd bulunuyor. The Weeknd’in ‘Blinding Lights’ın 3 milyar dinlenmeye yaklaştığı belirtiliyor. Son sırada ise ‘Dance Monkey’- Tones and I yer almakta. 2019 yılında yayınlanan şarkı 40’a yakın ülkede ilk sırada bulunuyordu.

Spotify En Çok Dinlenen Sanatçılar

İşte her tarza her zevke hitap eden müzikleri bünyesinde bulunduran en popüler müzik platformu olan Spotify en çok dinlenen sanatçılar. tüm dünyada ve Türkiye çapında en çok dinlenen sanatçılar arasında K-pop grubundan rap, pop ve rock’a kadar birçok tür bulunmakta. Tüm dünyada en çok dinlenilen sanatçılar arsında ilk sırayı Bad Bunny alırken onu Taylor Swift, BTS, Drake ve Justin Bieber izliyor.

Türkiye’de en çok dinlenmiş erkek sanatçılara baktığımızda Ezhel ilk sıradayken UZI, cakal Batuflex ve Emir Can İğrek onu takip etmekte. En çok dinlenen kadın sanatçıların zirvesinde ise Sezen Aksu bulunuyor. Onu Zeynep Bastık, Billie Eilish, Lil Zey ve Sertab Erener izlemekte.

Spotify Hesap Nasıl Silinir?

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Spotify bünyesinde barındırdığı müzikler ve podcastler ile müzik dinlemeyi daha zevkli hale getiriyor. Ancak reklam dinlemekten bıkan Spotify’ı ücretsiz kullanan kişiler Spotify hesabını silmek isteyebiliyor. Bu aşamada merak edilen konu ‘Spotify Hesap Nasıl Silinir?’ olmaktadır. Aslında hesap silme işlemi oldukça kolay bir süreçtir.

Bunun için şu adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak Spotify hesap silme linkine gidin ve hesabı kapat ı seçin Ardından e-postaya gelmiş olan postada hesabımı kapat kutucuğunu işaretleyin. Sonrasında hesabınız silinmiş olacaktır. Bu noktadan sonra bir daha aynı kullanıcı adı ile hesap açamazsınız. Kaydettiğiniz ve beğendiğiniz tüm müzikler silinir.

Spotify Kayıt Olma Kayıt İptal Etme

Spotify online şekilde müzik dinlemesine imkân tanıyan bir müzik platformudur. Spotify Kayıt Olma Kayıt İptal Etme işlemlerini kolay ve hızlı şekilde tamamlayabilirsiniz. Spotify Kaydolma ücretsiz bir formun doğru şekilde doldurulması ile gerçekleşir. Bunun için Spotify uygulamasını indirmen ya da ilgili web sitesine gitmen yeterli. Bu aşamada üç aylık Premium dinleme süren olacak.

Bu sürenin ardından belli ücretler ödeyerek dinlemeye devam edebilirsin. Reklamsız müzik dinlemeyi tercih etmemeniz halinde ücretsiz olarak dinlemeye devam edebilir ya da Spotify Kayıt İptal Etme işlemi yapabilirsin. Kaydını iptal etmek için de kaydolmak için gereken sayfada kaydımı iptal et kısmını bulman yeterli.

YORUM YAP KAZAN

 "Spotify Bedava Premium Hesaplar, En İyi Çalma Listeleri 2023" Kampanyası için Katıl Kazan.

Kapalı